Lokalna Akcijska Grupa - Vladimira Nazora 1, 42230 Ludbreg
Vratite se natrag
Objavljeno, 7. Prosinca 2023.

LAG 'Izvor' osigurao gotovo 1.9 milijuna eura za transformaciju lokalne zajednice!

LAG 'Izvor' osigurao gotovo 1.9 milijuna eura za transformaciju lokalne zajednice!

S velikim ponosom objavljujemo da je LAG 'Izvor' osigurao značajna sredstva u iznosu od 1.877.009,04 eura za provedbu svoje inicijative ruralnog razvoja. Ovaj iznos, koji uključuje 80% sredstava iz EU fondova (1.501.607,23 eura) i 20% iz nacionalnih izvora (375.401,81 eura), namijenjen je potpuno za financiranje budućih projekata na području LAG-a 'Izvor'.

Ova sredstva bit će usmjerena prema jedinicama lokalne samouprave, udrugama, poljoprivrednicima, turističkom sektoru i drugim ključnim akterima lokalne zajednice. Cilj je stvoriti održivu i prosperitetnu budućnost za naše ruralno područje, kroz razvojne projekte koji će oblikovati i unaprijediti život u našoj zajednici.

Ovaj financijski poticaj omogućit će nam da provedemo ambiciozne projekte koji su u skladu s našom vizijom razvoja i koji će imati dugotrajan pozitivan učinak na cijelu zajednicu.

Pozivamo sve zainteresirane strane da posjete našu web stranicu www.lag-izvor.eu za više informacija o nadolazećim natječajima i kako se uključiti u ovu transformacijsku inicijativu. Zajedno gradimo bolju budućnost za LAG 'Izvor'!​​