Lokalna Akcijska Grupa - Vladimira Nazora 1, 42230 Ludbreg
Vratite se natrag
Objavljeno, 15. Veljače 2024.

POZIV NA MEĐUNARODNU KONFERENCIJU NA TEMU „IZAZOVI I PRILIKE ZA RAZVOJ RURALNIH PODRUČJA“

POZIV NA MEĐUNARODNU KONFERENCIJU NA TEMU „IZAZOVI I PRILIKE ZA RAZVOJ RURALNIH PODRUČJA“

Pridružite nam se 22. veljače 2024. godine u 10,00 sati na međunarodnoj konferenciji na temu „Izazovi i prilike za razvoj ruralnih područja“ koja će se održati na Veleučilištu u Križevcima u prostoru Ratarne, Milislava Demerca 1.

Ovo je prava prilika da saznate više o intervencijama Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike  2023. – 2027., s naglaskom na mjere poticanja koncepta „Pametnih sela“.

Sudjelujte i na panel raspravama u kojima ćete imati priliku saznati više o mogućnostima financiranja svojih projekata u poljoprivredi, umrežavanju poljoprivrednih proizvođača, inovacijama i digitalizaciji u poljoprivredi.

Molimo Vas da svoje prisustvovanje na konferenciji potvrdite najkasnije do 21. veljače 2024. godine do 12,00 sati na e-mail: info@pora.com.hr ili broj telefona: 048/621-978.

Međunarodnu konferenciju organiziraju PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Koprivničko-križevačka županija, Veleučilište u Križevcima, Sveučilište Sjever, LAG Podravina, LAG Izvor, LAG Mura-Drava, LAG Prizag i LAG Prigorje.

Ova inicijativa sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja. Aktivnost se provodi putem Poziva Nacionalne mreže Zajedničke poljoprivredne politike kroz mjeru Tehničke pomoći – Podmjera 20.2. „Podrška za osnivanje i upravljanje Nacionalnom ruralnom mrežom.